Al enige tijd teken ik met veel plezier ontwerpen met als doel deze te presenteren als opdrukken voor allerlei artikelen.(*)
De inspiratiebron hiervoor gaat meestal terug naar de natuur, meerbepaald dierportretten. Maar even zeer vloeit er wel eens een andere prent uit de pen.
Uiteraard baseer ik me vaak op een goede foto, maar ik tracht er wel steeds iets origeneel aan toe te voegen. Het leukst is natuurlijk om hier geheel van af te wijken en eerst een beeld te componeren door allerlei foto's samen te stellen tot een nieuw beeld om van daar uit te starten met een pentekening.
Aangezien de meeste pentekeningen digitaal ingekleurd worden, is het hiervoor belangrijk dat alle kleurvlakken als afzonderlijk gesloten elementen getekend worden.
Maar goed, het echte handwerk eindigt dus in veel gevallen met een lijntekening in pen.
Zo verzamelde ik al eens 21 A4-prenten die gebundeld werden in een eerste kleurboek.  Maar aangezien het werk daarna ook niet sil bleef liggen, is ondertussen een tweede kleurboek klaar met evenveel tekeningen.
Ideaal dus voor een ontspannen moment, zowel voor jong als oud.
Liefhebbers van het werkje mogen me dan ook contacteren om hiervan een afdruk te bestellen.(**)
Want laat ons eerlijk zijn, zo'n meesterwerkje wordt hier niet elke dag uitgebracht. En dan nog wel in  4 verschillende talen!!!

Inspirerende groetjes,
StWtS


(*)shop.spreadshirt.be/StWtS
(**) €8/stuk

Reageer op dit bericht