Gelieve het museum te verlaten via de shop

 

 

Sinds 2000 gebeurde het wel eens dat er een tekening uit mijn vingers rolde, een leuk ontwerp voor glas door me gerealiseerd werd of een schilderijtje het resultaat was van een avondje ontspannen. Aardig wat café-uurtjes uitgespaard, dat wel. Maar een hopeloos werk om iedereen zijn wensen in te vullen om eens een geschenkje te kunnen presenteren. Het werk verkopen ligt dan ook weer zo moeilijk. Want ja, hoe kan je nu een glaswerk verzenden en hoe tel je in godsnaam je hobby-uren voor een onbekende geïnteresseerde? Meer don'ts dan do's eigenlijk.

Zo was het misschien wel eens leuk om rond te kijken in de virtuele galerij en misschien heeft het internet dan geen officieel sluitingsuur, maar gaan slapen moeten we uiteindelijk toch.

Zodus, mocht u er al plezier aan beleefd hebben, maar het toch ook wel eens welletjes gevonden hebben.... u kan nu het museum op professionele wijze verlaten via mijn officiële 'museumshop'.

Het idee er achter is eenvoudig: enkele figuren die ook op de site circuleren worden aangeboden op allerlei kledingstukken of assecoires. U kan naar hartelust het type, de kleur en de maat van de kledij kiezen en een ontwerp selecteren om er op te laten drukken. Het uiteindelijke resultaat kan u via verzending thuis laten leveren.

Zo, bij deze hoop ik voor iedere bezoeker een gepaste uitweg in dit verhaal te voorzien.

Veel plezier, ook met het bezoeken van deze shop.

 

Hartelijke groeten,

 

StWtS

de gehele shop

https://shop.spreadshirt.nl/StWtS/

of enkel de marktaanbieding

https://www.spreadshirt.be/nl/user/StWtS

 

 

 

Stijn Wuytens

11 januari 2018

Beste, U kan ook een aantal ontwerpen niet alleen terugvinden in mijn eigen shop, maar ook op de 'marktplaats'. https://www.spreadshirt.nl/stwts+cadeaus Gebruik het trefwoord StWtS. Groeten, StWtS


Reageer op dit bericht